Hogyan dolgozik az Ön képviselője?

Írja be a nevét!

Hírek

A legaktívabb és legpasszívabb képviselők 2016 végén

Rétvári Bence számít a felszólalások listavezetőjének a jelenlegi ciklusban. Ugyanakkor a legszótlanabb honatyák is a kormánypárti képviselők közül kerülnek ki.

Így dolgoztak a független parlamenti képviselők

Függetlenként sem lehetetlen a parlamenti aktív képviselők közé kerülni: három frakción kívüli törvényhozó (Varju László, Szelényi Zsuzsa és Szabó Szabolcs) is a parlamenti lista első felében szerepel.

Orbán Viktor a Parlamentben

A jelenlegi parlamenti ciklusban a miniszterelnök számára a felszólalások jelentik a parlamenti munka egyetlen dimenzióját, amelyben az aktív képviselők közé tartozik.

Újonc képviselők a ciklus félidejében

Aktívabbak az ellenzéki újoncok a felszólalások, az önálló indítványok és a nem önálló indítványok benyújtása terén, míg a Fidesz és a KDNP új képviselői elsősorban fegyelmezett szavazói tevékenységükkel tűnnek ki.

A képviselőnők parlamenti munkája félidőben

A 20 női parlamenti képviselő között a parlamenti felszólalások és a benyújtott indítványok számában egyértelműen az ellenzéki képviselőnők járnak az élen a 2014-2018-as ciklus félidejében.

Így dolgoztak a Jobbik alelnökei a Parlamentben

Pusztán a parlamenti munkájuk összevetése alapján nincs feltűnő magyarázata annak, hogy miért pont Novák Előd, Szávay István és Apáti István hátrébb lépését kérte Vona Gábor. Z. Kárpát Dániel után Novák Előd volt a második legaktívabb Jobbik alelnök a Par

Frakcióvezetők a Parlamentben

A Képviselőfigyelő elemzése alapján az LMP-s Schiffer András számít a legaktívabb frakcióvezetőnek az Országgyűlésben. A három ellenzéki frakcióvezető közül Vona Gáborhoz kapcsolódik a legkevesebb számszerűsíthető parlamenti munka.

Kormánytagok a Parlamentben

A Képviselőfigyelő elemzése alapján kijelenthető, hogy Lázár János a kormány legaktívabb tagja a Parlamentben. Lázár János szólalt fel a legtöbbször a kormány részéről 2014 óta, amivel a teljes Országgyűlésben is top 10-es helyet foglal el.

Aktív és passzív képviselők az Országgyűlésben

A Képviselőfigyelő legaktívabb és legpasszívabb képviselőket vizsgáló elemzéséből kiderül, hogy a kormánypárti képviselők a legfegyelmezettebbek a parlamenti szavazásokon való részvétel tekintetében.

Elindult a Képviselőfigyelő - a Magyar Országgyűlés képviselőit figyelő portál

A mai napon elindított Képviselőfigyelő portál a Magyar Országgyűlés képviselőinek munkáját teszi átláthatóbbá és ellenőrizhetőbbé a magyar állampolgárok számára. A Képviselőfigyelőn könnyen elérhető és kereshető mind a 199 parlamenti képviselő munkája.

Rangsor

szavazásokon való részvétel
0%
helyezés
felszólalások száma helyezés
önálló indítványok száma helyezés
nem önálló indítványok száma helyezés
szavazásokon való részvétel
0%
helyezés
felszólalások száma helyezés
önálló indítványok száma helyezés
nem önálló indítványok száma helyezés
szavazásokon való részvétel
0%
helyezés
felszólalások száma helyezés
önálló indítványok száma helyezés
nem önálló indítványok száma helyezés
szavazásokon való részvétel
85%
125-133. helyezés
felszólalások száma 44. helyezés
önálló indítványok száma 39. helyezés
nem önálló indítványok száma 55. helyezés

Teljes rangsor